Cameron-Duinzwervers winnaar frisbeetoernooi 

Haarlem – Op zaterdag 12 oktober vond de eerste editie van het Regionale Ultimate Frisbee Toernooi plaats op Sportpark Eindenhout. Maar liefst 136 scouts in de leeftijd van 11 tot 16 jaar uit Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en Overveen namen deel aan dit sportieve evenement. Het toernooi bracht niet alleen actie en competitie, maar benadrukte ook de kernwaarden van scouting: teambuilding, samenwerken en plezier.

De grote winnaar van de dag was de groep Cameron-Duinzwervers uit Overveen, die met veel enthousiasme en inzet het eerste toernooi op hun naam wist te schrijven. De sfeer zat de hele dag goed, mede dankzij de geweldige samenwerking met frisbee-vereniging MUG uit Haarlem. Hun ervaren trainers verzorgden frisbee-clinics, waarin de deelnemers leerden hoe ze hun frisbee-techniek konden verbeteren, zelfs onder de druk van de verdediging van de tegenpartij. De eerste editie van dit toernooi was een groot succes en zorgde voor een sportieve dag vol nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. Gezien het enthousiasme van de deelnemers en de positieve reacties zal dit toernooi zeker een vervolg krijgen!

Scouting Regio Haarlem
Al meer dan 100 jaar is Scouting actief in de regio Haarlem. De regio loopt van IJmuiden tot Heemstede en van Zandvoort tot Zwanenburg. In totaal zijn er 25 groepen bezig met een uitdagend en gevarieerd programma, waarin avontuur, persoonlijke ontwikkeling en vriendschap centraal staan. Zowel op het land, in de vorm van kamperen, pionieren en vuurmaken, als op het water, in de vorm van zeilen.

Foto: Frisbeetoernooi bracht actie en teambuilding. (Foto: Kim Terra).